Boki Ar wrote:Hvala, majstore. EN 500 je ona čoperica... Na računu za delove je pisalo KLE/EN 500, to je ta mašina.
Zvuk iz desne dekle - rekao bih da je to - TO. Siguran sam da si tačno ustanovio šta je to i da znaš na šta mislim. Da li taj zvuk stvara "triplex" lanac kada "vozi" preko lančanika?
Koju si najveću kilometražu video da je takav agregat prešao?
Ovo "Kawasakija-SILEDZIJA" nekako mi se ne uklapa. KLE mi je bio previše nežan u odnosu na Hondu Dominator. Mišljenje je subjektivno, a da ne bude da samo mi chatujemo ovde, pozivam i ostale da se uključe.
Boki Ar wrote:Uvek kad je zagrejan, nikad u leru - mestu, uvek u vožnji i ne znam zašto uvek na nizbrdici. Kvačilo stisni - pusti, ništa. To traje sekund - dva i prestane. Onaj dečko iz Čačka misli da je to normalno, on je muzičar i nije mu to smetalo.
Boki Ar wrote:Tako nekako kao što opisah gore. Nije piskav zvuk, nije škripanje, nije ni "čekićanje"... Kao da nešto zadire jedno o drugo. Pri dodavanju gasa i ubrzavanju ništa, samo na manjoj brzini kad se otpusti gas. Zvuk je bio prisutan i sa pritisnutim kvačilom...
Return to Opste teme o motociklima
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest