babaos wrote:Uspio sam razgovarati sa covjekom (Zvonko iz Trstenika)koji donosi ovaj motocikl iz Njemacke.Trenutno on se bavi auto lakiranjem a nekad je vozio utrke.Upozorava na iznimnu kvalitetu ovog motora koji u srbiju dolazi direktno iz evropskog prvenstva kao viceprvak.Ozbiljno je pao u Kraljevu i nakon toga prodao je motor Bati Popu.Uz motor bilo je nekoliko Cilindara,nekoliko Auspuha,nekoliko mjenjaca,kitovi za Karbyrator,rezervno paljenje,rezervni klipovi,rezervni tockovi sa kisnim gumama,grijac za gume itd itd.To sve govori u prilog tvrdnji da je to ozbiljan motor sa evropskih utrka..,Slucajno jos posjeduje neke sitnice i to ce dati kazao je.Motor je uvezen preko kluba u Obrenovcu.Toliko o povjesnim dogadjajima do nekih novih informacija.
babaos wrote:Prihvaca se sugestija admina.Evo prave trkacke teme.Pa udrite.Danas sam pregledao elemente koji su mi dostupni i ustanovio sljedece.Motor je imao burnu povijest.Plastika je puna lomova i oziljaka.Rezervar je ispod boje ostecen.Nakon detaljnog pregleda unutrasnjosti rezervara sa Endoskopom ustanovio sam da boja ostaje zbog ozbiljnijeg ostecenja.Vjerojatno ybog ozbiljnijeg pada.Inace to je Aluminijski prelijepi mali trkaci reyervar.Nastavit cu sa izlaganjem pikanterija a sad moram na Paprikas...,
babaos wrote:To nisam mogao znati.Osjecao sam da nije obican motor.Svi podaci koje sam konzumirao su mi bili dobri i nisu bili sumnjivi.Gospodin Blagojevic je bio jako korektan u svim situacijama.Potpuno je jasno da taj motor mora progutati puno vremena,novaca i znanja.Taj motor stvarno juri ali kako kaze Zvonko iz Trstenika samo poneki strucnjaci mogu uglazbiti na njemu termo grupu s Karbom,Auspuhom,prijenosom(primar,sekundar,mjenjac)...,trajat ce godinama dok to upalim i nedaj boze provozam...,
stanko61 wrote:znas sta se pitam bobo?
cudo nevidjeno kako covek sada drzi poentu na ,, domenu,,
kako je njegov motor vredan jer ima strasan pedigre, ucestvovao na sampionatu europe
no ja verujem da ce on to dokumentovati
ipak je to ozbiljan covek koji se bavi retorikom,,,,
znas jedva cekam da to vidim, da ne ispadne sarena laza za kupca
naravno ja verujem da je to tako
ipak i moj motor je bio u europi medju prvih 5,, ne???
normalno ne vredi kao gospodinov ( sudeci po postovima tomos 6)
ali sta je tuje cekam gospodina sa retorikom u tom dome nu
babaos wrote:Prihvaca se sugestija admina.Evo prave trkacke teme.Pa udrite.Danas sam pregledao elemente koji su mi dostupni i ustanovio sljedece.Motor je imao burnu povijest.Plastika je puna lomova i oziljaka.Rezervar je ispod boje ostecen.Nakon detaljnog pregleda unutrasnjosti rezervara sa Endoskopom ustanovio sam da boja ostaje zbog ozbiljnijeg ostecenja.Vjerojatno ybog ozbiljnijeg pada.Inace to je Aluminijski prelijepi mali trkaci reyervar.Nastavit cu sa izlaganjem pikanterija a sad moram na Paprikas...,
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests