stanko61 wrote:evo dijagrama
babaos wrote:stanko61 wrote:evo dijagrama
Malo prije sam te hvalio a sad te moram kritizirati.Jebemu.Vidi Stanko prebrzo pišeš.Stani na loptu.
Nemožeš nam prodati taj trik.To je dijagram od neke druge mašine jer je mjereno u Maju mjesecu ove godine.A gdje si ti bio u to vrijeme.U Subotici naravno.Ova nije na točkovima i nije mogla biti izmjerena.Dakle nemože taj podatak biti od te u temi ili u tvom postu.I dobro znaš da nemožeš nikad bit siguran koliko je konja dok ne iznjeriš.Pogotovo na cvajtaktu.
Zel99 wrote:babaos wrote:stanko61 wrote:evo dijagrama
Malo prije sam te hvalio a sad te moram kritizirati.Jebemu.Vidi Stanko prebrzo pišeš.Stani na loptu.
Nemožeš nam prodati taj trik.To je dijagram od neke druge mašine jer je mjereno u Maju mjesecu ove godine.A gdje si ti bio u to vrijeme.U Subotici naravno.Ova nije na točkovima i nije mogla biti izmjerena.Dakle nemože taj podatak biti od te u temi ili u tvom postu.I dobro znaš da nemožeš nikad bit siguran koliko je konja dok ne iznjeriš.Pogotovo na cvajtaktu.
Pa zar cemo sad da sumnjamo u autenticnost
Molim da se oformi tehnicka komisija za starudiju.
Predlazem clanove:
Dinko Zupanovic - antikvar i artista
Slobodan Krstic - gosn. procenitelji rasterivac miseva
Sale Petkovic - ima neku kanadsku diplomu za stvari od vrednosti, mada je malo prezubio i poceo pored svojih engleza da sastavlja prdavce.
Zel99 wrote:Pa ne mozes da kazes da Lav ne galami Mada je i cini mi se Njegos rekao "nije tacno da za lava kazu da se misa ponajmanje boji..."(nisam crnogorac pa mi ne zamerite na mozda nepotpun citat)
A za cvaje moram malo da se pobunim. Ti jedini nisi u kategoriji sa ovim mrsavcima (mada si se prilicno ukaisio), a ako nisi te konstitucije navedeni primerci motocikala za nas stokilase zaista jesu prdavci.
Zel99 wrote:Pa ne mozes da kazes da Lav ne galami :shock: Mada je i cini mi se Njegos rekao "nije tacno da za lava kazu da se misa ponajmanje boji..."(nisam crnogorac pa mi ne zamerite na mozda nepotpun citat)
A za cvaje moram malo da se pobunim. Ti jedini nisi u kategoriji sa ovim mrsavcima (mada si se prilicno ukaisio), a ako nisi te konstitucije navedeni primerci motocikala za nas stokilase zaista jesu prdavci.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests