by babaos » Thu Aug 22, 2013 7:57 pm
Priča traje nekih 8 godina.Još sam bio u utrkama i bilo me je na sve strane.Literatura,forumi oglašavanja,kupovine i prodaje na internetima bili su mi zanimljivi.Svakodnevno sam pratio stanje na trištu.I tako sam jednoga dana pronašao na njemačkom ebay-u oglašen Norton Dominator.Bila je dobra fotka i to je privuklo moju paznju.Sve djelove vlasnik je sloio na bijelu plahtu i sve je bilo obasjano nekom lijepom plavom rasvjetom.Ti djelovi su bili malobrojni ali ram je na fotki izgledao impresivno.Odlučio sam licitirati u trenutku kad je već dvadesetak korisnika dalo svoje ponude.Krenuo sam i ja.Tu licitaciju sam dobio da skratim i rutinski sam nakon toga uspostavio internetsku vezu sa vlasnikom.Bio sam šokiran lokacijom.Bilo je to blizu Hamburga što znači da moram prijeći cijelu njemačku do nortonovog rama.Dobro pomislio sam.Ne mogu sad nazad .Pohvalim se jednom prijatelju da sam kupio Federbet ram i kaem ja njemu gdje je to.Odmah je traio kontakt da mu dam da ga nazove i da na njemačkom to sve lijepo dogovori.I dogovorio je.Skinuo mi je Auspuh jer ja nisam znao da ga ima uopće.Iznervirao sam se ali sam ostao mira.Predloi mi prijatelj da dođem do njega a zajedno ćemo dalje do N rama i još dalje do nizozemske granice u posjet jednom trkaču na Wasp Nortonu koji ih usput i radi kao uslugu.Odlično pomislim i tako je i bilo.U međuvremenu sjetim se vlasnika rame nazovem ga i pitam dali ima još nešto uz ram osim viljuške i mostova za prednje vile te neke manje vane djelove sa ciklistike.Sad je uslijedio šok.Rekao je da je imao sve ali da je mom prijatelju prodao auspuh i da je motor prodan prije nekoliko dana.To me je obeshrabrilo i nisam se više time opterećivao.Polako sam planirao put u Njemačku.
Naravno,ako je dan sunčan,