babaos wrote:Nemoraš uvijek koristiti samo psiho začine.Razgovaraj bez pridjeva retorika će ti biti prihvatljivija.Dakle.Problem je naziv teme.Bio i ostaje sve dok se ne promijeni.Pa čak i ako se ne promijeni.To što je to teško(teže od težine) to je drugi par japanki.I nemoraš shvaćat osobno sve što je napisano.
potpis, BMW R 25/63
oli wrote:babaos wrote:Nemoraš uvijek koristiti samo psiho začine.Razgovaraj bez pridjeva retorika će ti biti prihvatljivija.Dakle.Problem je naziv teme.Bio i ostaje sve dok se ne promijeni.Pa čak i ako se ne promijeni.To što je to teško(teže od težine) to je drugi par japanki.I nemoraš shvaćat osobno sve što je napisano.
potpis, BMW R 25/63
Dakle, jope izvrćeš, sve ti je već rečeno, i de sjaši već pomalo, neću promijeniti naziv teme samo zato da bi ti pisao, ako treba promijeniti ću naslov teme, ali samo ako mislim da treba, za sada su ti svi štosevi u ovoj temi za treću ligu, ili moraš nešto bolje, ili moraš puno toga više, ili ne moraš uopće...
Naziv ti ne odgovara i šta mene briga za to, ne odgovara i meni štošta kada si ti u pitanju pa se ne bunim...
Vladika, ne utvaraj si da kada si ti u pitanju bilo šta shvaćam osobno ili emotivno, ne brini ti ništa s takvim razbojnicima poput tebe, vladika, mogu ja na kraj krajeva iz bez tvojih savjeta...
Izgleda da baš prizivaš da se ova tema malo i tebe "uvati" pošto ti nećeš...
Dugo te nije bilo, mnoge stvari su se promijenile, napredovale, moraš to nekako prihvatiti...
Eee, vladika, vladika...
babaos wrote:Dugo te nije bilo, mnoge stvari su se promijenile, napredovale, moraš to nekako prihvatiti...
prihvaća se.Dok imaš mene iza leđa nebrini.Mirno spavaj.
potpis, art brut
babaos wrote:Sve o tome na konferenciji za tisak sutra poslije podne...
babaos wrote:Ja bi mu dao ban od 20 cm.Jebo mjesec.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests