Marko wrote:Verujem Hrvatima, ali i ostatku sveta.
Salu na stranu, apsolutno je jasno da se misli na stare, klasicne motocikle, i zaista ne vidim dalju potrebu za raspravom.
Zel99 wrote:Vintage, Classic...bla,bla. Naravno da je sve stvar konvencije, ali da li nesto ima smisla ili ne to je već pitanje mere. Priznajem da mio se logika oko pripreme motocikla prilično izmenila.
Svojevremeno je na auto trkama postojala serija Siluet Car. Spolja plastika imitacija serijkih auta a unutra može i F1, ko šta stigne. Čini mi se da na tu stranu ide i moto klasika.
Neću samo da kukam ali neću ni da bacam pare na tzv. originale. Biće zato u triumphu japanskih delova i to više kao mera štednje u duhu svetske ekonomske krize.
Paradoks je u tome što dok originali dođu do nas koštaju još duplo više nego zapadnjake a s druge strane mi treba da budemo strait.
Po meni mera se ogleda u tim siluetama i realno lepom prizoru klasičnih motora i druženju koje ide uz to. Rezultati su važni ali ne presudni. Nadam se da ne zvučim kao gubitnik, jer sam na stazi uvek spreman ako treba i da potrošm mašinu.
Ovo je moj ličnio stav, a ne stav predsednika SMK-Klasika.
Return to Opste teme o motociklima
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests