Zel99 wrote:Eto, niko ne gleda motor. Oli pokazuje svoju menadzersu vestinu da digne vrednost svog ljubimca(-ce). Zna on da i najveci ljubitelji tehnike, dizajna, superfinisa... mogu napraviti previd ukoliko im se odvuce paznja. Ne bi me cudilo ako bi pri svom ucescu na utrci dovezao i prikolicu plavusa. Pouzdano znam da bi time umanjio sposobnost konkurencije (npr. Nemetu bi se ziher pokvario motor)
Sto bi u duhu engleskog jezika rekao Vuk Draskovic: That happens when thay mix frogs and grandamothers.
Marko wrote:Nije bilo potrebe. Vidiš da je garažirana i nije vožena po rupama.
Zel99 wrote:....... Pouzdano znam da bi time umanjio sposobnost konkurencije (npr. Nemetu bi se ziher pokvario motor) ........
oli wrote:Vidim, ja, da je ovdje zapravo dekorativna, a ne stručna rasprava, npr niko nije ni primjetio da su na motoru postavljeni nosači za puške...Čak se je i tradicionalno sitničav i detaljan Zell, zanio s pjesmom:"dabogda se name izvrnula, prikolica, prikolica puna udovica"....Pa zato i spominje prikolicu punu plavuša... Lako je njemu kada ima vlastitu "djevojačku navijačku skupinu"....
oli wrote:Fenikse, pa zašto odmah tako prozivka, optužbe, krivica???
Sada onda moram fotografirati motor detaljno, a ne kao na sajmu...Pa dobro ako moram, fotografirati ću, kao što si poželio....
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests