babaos wrote:Prije bih te odmah otkačio iz ovakve teme ali ...
Otkačio bi ti mene i sada i uvijek samo kada bi mogao... Babi se snilo onoj što joj je milo...
babaos wrote:...odnedavno znam da si bio ozbiljan trkač u Ford Fokusu...
To nije točno, nisam bio nikada ozbiljan trkač, pa niti u Ford Focusu, ali da sam bio jedan od inicijatora i tehnički organizator takmičenja Ford Valvoline Focus Cup, to je točno...
Elem, da se vratimo na temu, a ujedno i da skratimo...
Ako je cilj da ovakovi sustav da najbolje performanse, onda bi trebalo stvari posložiti po slijedećem načelu...
Konstruktor Barković, (tri motorića) u principu je to i sada tako već postavljeno gospodin, Ivan Barković se je nakon uspješne trkačke karijere posvetio razvoju ovih makina objedinio tehnologiju Tomos&Kreidler s potpuno novim i modernim materijalima. Odličan potez i prirodni slijed...
Vozači: mali Petković & Marino & Danijel Kovač... Ne treba tu ništ komentirati, osim da je samo tako razvoj osiguran i za slijedećih nekoliko decenija...A i tako se može formirati dobar "TEAM"...
Savjetnici/treneri/menadžeri/revijalni vozači: Matulja, Kenjer, Stanko Markotić, Boja Mikloš (to bez njega ne može), 69, Zell (zbog dobrog društva), Tibor Kovač (iz poštovanja)...
Glavni opsjenar, te za odnose s medijima: Babaos lično i personalno...
E to bi ondak bilo ono pravo...I slovenijales a i nizozemci bi se mogli sakriti u kućicu...
Ime TEAM-a bi moglo biti Babaos-united... Ili i nekako drugačije ali bi svakako u imenu trebalo sadržavati riječ "united"...