feniks wrote:babaos wrote:Fenifix dobro razmišlja kad je slojevita situacija.
..............
Ma samo igra riječi
feniks wrote:babaos wrote:Fenifix dobro razmišlja kad je slojevita situacija.
..............
feniks wrote:Zel99 wrote:Sta sada,; vratiti 650ccm ili nesto drugo.
Sa 650 neme nekog trkanja pogotovu kad se pojave neki junaci. Dakle idemo u novu avanturu .
Idemo u kataloge, male i alo oglase itd... Izbor je pao na Suzuki GSXR 1100, tzv, uljaru.
Odstojanje cela klipa i osovinice je OK, klip je lagan a cvrst. Cetiri ventila? Pa sta kad je klip skoro ravan.
Stepen kompresije je mali. Mozda, ali to nije uvek lose, bar je zapremina dobra!
Da ne bude sve previse jedniostavno, treba sve to strpati u celinu. Cujemo se po napretku projekta!!!
....ne razumem,kako nema nekog trkanja?
Zel99 wrote:4. dan gripa i Iizgledi da cu preziveti su ozbiljni.
Jako me raduje sto se prepiska rasplamsala i bez mog prisustva.
Dinko se propisno raspalio. Sumnjam u godiste pnematika jer matoru gumu ne mozes da razvuces kao zvaku cak ni na smirgli (priznajem da sa tim imam licnog iskustva).
Popravljam ili prepravljam, verovatno umesto ili trba i. Rekao sam vec da je ovo u neku ruku ekonomi varijanta, koja nadam se nece tako raditi i izglledati.
Posto sam mlad i posast izgleda ostavljam iza sebe motocikl preradjujem onoliko koliko umem da vozim tj. pokusavam da postupno napredujem.
Mislim da nije na mestu da se kaze za triumphov ram da je los. OK featherbad je bolji (cinjenica da ga nisam probao) ali da li je toliko bolji da bi to svako mogao da iskoristi. Ulezistenje zadnje vile je ipak popravljeno na Unit modelu jer ga ukrucujo ploce nosaca motora. Ukoliko bi to bilo jako lose tesko da sa svojih 100+ kg ne bih vec osetio. Priznajem da mi je do sad najvise problema zadavalo prednje vesanje, koje sam kombinacijom pritiska i gusceg ulja doveo koliko toliko u normalu.
Cinjenica je da se na brzim pistama mnogo vise isticu nedostaci. Recimo da je Batajnica zahtevnija od Vrsca u pogledu ogibljenja. Tamo sam i osetio znacajni oscilacije, ali nadjite mi toga ko je tamio terrao brz motocikl a da mu je sve bilo potaman.
Odoh sad ponovo u krevet.
babaos wrote:Neznam kako ti ali ja na stazi sa starim Avonom nikad nisam vozio.Ni neću.Mislim da u sljedećoj sezoni odustajem od Avona koji je služio dobro.Prelazim na Dunlop KR 124.Novo naravno,kao žvaka kako si to lijepo rekao.
feniks wrote:...samo da se konstatuje,ja nisam rekao da je ram loš,već sam hteo da čujem tvoje mišljenje o njemu,sa staze,jer po izgledu sa fotosa,mi se činio krut....ali ti sada upravo to i potvrđuješ,kada kažeš da si to osetio na dužoj stazi poput Batajnice.Ok,teško je uskladiti ram i za brze i za sporije staze,jedino ako se naprave ekscentrična vešanja,ali to izlazi iz klasik okvira,odnosno morao bi dosta toga da promeniš u tom slučaju,pa se postavlja pitanje isplativosti.....
babaos wrote:Guma se bira po kvaliteti.Ne po cijeni.Avon kosta 220 E a Heidenau 100E.Pitam se zasto je razlika u cijeni?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest