baba zaneti wrote:Pitanje za Zeljka , Stanka i ostale stare forumase i ljude koji bi trebalo da znaju sta sme a sta ne sme . wiseko kovani klipovi ...? ohlins ogibljenje....? toga nije bilo 1984 god . Sme ili nesme da se ugradjuje u motore za moto klasik.
NEBIH DA NIKOGA PROZIVAM ALI ZNATE ZASTO PITAM . zato i pisem u svom postu . pozdrav
baba zaneti wrote:Posto sam bio totalno neupucen u pravila igre i pravilnik moto klasika , sve sam uradio kako netreba,
KUPIO MOTOR U havarisanom stanju . havarija viljuske ali ne tako velika. moze da se pegla .
Odmah nakon toga kupim prednji kompletan kraj od suzukija rgv 250 kao i zadnji kraj komplet od iste game 250
pa narucim oklope kod Ivana barkovica od honde rsw 250 2007 god , model koji je vozio doviciozo. zadnji monoamortizer od suzukija 1000 k 9. . Sve sam to lepo poceo da pakujem i uklapam u svoju yamahu i onda sam krenuo da se raspitujem u vezi moto klasik trka. PROBLEM JE STO SAM POSEKAO NOSACE ZADNJEG AMORTIZERA I JOS PONESTO NA RAMU , I NEBI DA TO KALEMIM PONOVO NA MOTOR , KAO I GOMILA ULOZENOG NOVCA U DELOVE NOVE GENERACIJE jbg tek sad sam video da kucam velikim slovima.
Moj projekat nebi imao veze sa moto klasikom , sem agregata i rama,pac sam zato poslusao Stanka i resio da napravim jedan klasik motor sa svime sto toj klasi pripada i naravno u skladu sa pravilnikom alpe adrija , da ne dodje do nekih problema. Ovako ce da izgleda moja yamaha kad je zavrsim , a mozda je i provozam ako mi dozvolite na batajnici , naravno samo sa upotpunim klasu.
baba zaneti wrote:Nisi razumeo Stanko, ja taj motor ne planiram da izvezem u moto klasiku i nema ga u nijednom katalogu jer i nije klasika . To je odgovor Zeljku sta sam planirao da uradim sa yamahom i kako ce da izgleda kad se zavrsi. A za upotpunjavanje klase se malo salimooo , naravno ako me pustite.
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests