babaos wrote:Problemi.Uvijek dođu nepozvani.Dakle.Nitko nemože umiješati 100% taj ton.Najprije sam mislio da mi Stanko umiješa boju jel je rekao da ima recept s komponentama.Nije išlo.U dva dana dvije priče.Tad sam se zamislio.Nisam očekivao da i ostali tako rade a ja hoću 100% ton.Kod mene ovdje nisu se ni htjeli upuštati.Odjebali me kad su shvatili da želim precizan ton.Našao sam zainteresiranog da pokušamo to riješiti.Nije uopće bilo lako ali imam Boju.Priprema je gotova ali sam se kolebao dali da uzmem novu plastiku s obzirom da je originalna u lošem stanju.Ostaje stara s obzirom da je taj motor ustvari samo za gledanje.Boja je kod mene ali nemam vremena da odem i da se farba u mom prisustvu.Eto tako je to bilo odprilike.
Boki Ar wrote:Trebalo je da ovo bude moj post #200, posvećen Tebi. Napravio sam grešku i ispade 201. Eto, ipak popravljam koliko mogu, posvećujem ga TZ Yamahi 125 GP.
Zašto je potrebno Tvoje prisustvo? Ako imaš čoveka koji zna posao, to je kraj priče...
Boki Ar wrote:Saša, popravi pozivni... Trebalo bi +38137 jel' tako?
Boki Ar wrote:Ok, prihvatam smenu i izlazam "na čelo - da vučem" , što bi rekli biciklisti. Kod prethodnog pitanja mislio sam na Tvoje prisusutvo kod farbara, ne na forum.
Kako god i šta god da je, želim Ti brz oporavak.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest