tek nakon ovog tvog posta vidim da se nismo razumjeli.Nepada mi napamet da razmišljam o nekima kojima treba objašnjavati.Dakle.Mislio sam da na moto forumu za klasik mora biti informacija o utrkama na svim razinama.U vjestima u raspravama ili u temama nije važno.Isto tako mene zanima hoće li biti utrka koje organiziraju neki drugi u Srbiji.Zanima me hoće li biti THCR bilo kada ili možda ove godine.Nemam protiv da na stranicama ovog foruma saznam termine u Alpe Adria,Grab the Flag ili Evropskog klasik prvenstva.feniks wrote:...mislim da se nismo razumeli.....naša ljubav i strast prema ovoj temi,sama po sebi je namenjena užoj ciljanoj grupi korisnika,iz razloga,što je ta populacija u manjini u odnosu na većinu,pa stoga davati univerzalne i svima prepoznatljive odgovore,ne doprinosi tehničkoj edukaciji.Ako je to cilj,onda treba otvoriti još tema koji omogućavaju određenoj grupi korisnika da dobiju određeno predznanje,da bi razumeli teme o kojima se priča.Ja sigurno nisam imao nameru da zagovaram separaciju određenih grupa,jer to ne doprinosi razvoju kvaliteta,za koji se ja uvek zalažem,ali sam izveo to kao konstataciju činjeničnog stanja .
babaos wrote:tek nakon ovog tvog posta vidim da se nismo razumjeli.Nepada mi napamet da razmišljam o nekima kojima treba objašnjavati.Dakle.Mislio sam da na moto forumu za klasik mora biti informacija o utrkama na svim razinama.U vjestima u raspravama ili u temama nije važno.Isto tako mene zanima hoće li biti utrka koje organiziraju neki drugi u Srbiji.Zanima me hoće li biti THCR bilo kada ili možda ove godine.Nemam protiv da na stranicama ovog foruma saznam termine u Alpe Adria,Grab the Flag ili Evropskog klasik prvenstva.feniks wrote:...mislim da se nismo razumeli.....naša ljubav i strast prema ovoj temi,sama po sebi je namenjena užoj ciljanoj grupi korisnika,iz razloga,što je ta populacija u manjini u odnosu na većinu,pa stoga davati univerzalne i svima prepoznatljive odgovore,ne doprinosi tehničkoj edukaciji.Ako je to cilj,onda treba otvoriti još tema koji omogućavaju određenoj grupi korisnika da dobiju određeno predznanje,da bi razumeli teme o kojima se priča.Ja sigurno nisam imao nameru da zagovaram separaciju određenih grupa,jer to ne doprinosi razvoju kvaliteta,za koji se ja uvek zalažem,ali sam izveo to kao konstataciju činjeničnog stanja .
Mali Caca wrote:ja sam dosao na ovaj forum samo zbog toga jer ima ljudi sa kojim mogu da delim misljenja i sa kojim se razumem.
Ono sta feniks kaze u vezi kontra citanja je koda listam neku arapsku knjigu.Valjda nam to ostalo od doba turaka pa je cudo stvar navike.
Elem ja kad sam cuo za ovaj forum istog momentasma okrenuo par brojeva u Otadzbini da ih pokusam dovesti ne forum,a dogovori su mi smo tu svaki dan.Ali mi spor kompjuter da pisem ili nema vremena itd........ja ih pitam pa kad si tu i citas moze i da napises neku reci i da podelis sa nama svoje misljenje .A pak drugi vole da kometarisu nasa piskaranja iz ledja,a nece da nam se pridruze i kazu sta znaju
Mali Caca wrote:ja sam dosao na ovaj forum samo zbog toga jer ima ljudi sa kojim mogu da delim misljenja i sa kojim se razumem.
Ono sta feniks kaze u vezi kontra citanja je koda listam neku arapsku knjigu.Valjda nam to ostalo od doba turaka pa je cudo stvar navike.
Elem ja kad sam cuo za ovaj forum istog momentasma okrenuo par brojeva u Otadzbini da ih pokusam dovesti ne forum,a dogovori su mi smo tu svaki dan.Ali mi spor kompjuter da pisem ili nema vremena itd........ja ih pitam pa kad si tu i citas moze i da napises neku reci i da podelis sa nama svoje misljenje .A pak drugi vole da kometarisu nasa piskaranja iz ledja,a nece da nam se pridruze i kazu sta znaju
Mali Caca wrote:jedno si u pravu drugi drugovi i neka tako ostane ,jer ja imam samo prijatelje
Return to Pitanja, primedbe, pohvale...
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests