Bilo kako bilo ovdje se može porazgovarati o tvom Gvožđu i tvojoj Garage.Sosiološki to je potpuno uobičajeno mjesto za rasprave ovog tipa.Nadam se da ćeš razumjeti i da to netreba problematizirati.Tamo u trkačkim projektima si sa ovim prilozima na pogrešnom mjestu a to je opet problem sa nekog drugog stajališta ili kriterija.Nesmeta nikom tvoja aktivnost ali usput budi i sam to što jesi kao i tvoji prikoličari.Rijetki znaju za tvoje megalomanske aktivnosti i ideje u tom smjeru.Sam si odgovoran za sve i vjerojatno ti nije nitko potreban da projektiraš ideju.To smo odmah riješili i ustanovili i priznali da se oko toga ne trošimo previše.
Svojevremeno kad si počinjao priznao sam da je dobro to što radiš uostalom kao i sada ali samo želim kazati kako si zamijenio policu za pospremanje pa tako drugim riječima miješaš ono što netreba mješati.Ti restaurirani objekti o kojima pišeš nisu za podcjenjivanje ali samo ako o njima zboriš kako treba i na prikladnom mjestu gdje je to najnormalnije normalno.Drugim riječima ovo je Forum kojem je orjentacija utrkivanje a tvoji mobilni i antikni objekti služe za izložbe i modne revije.Zar ne ? Nemoj mi samo kazati da su to pripreme za utrkivanje.Ako me ipak pokušaš uvjeriti povjerovat ću i prihvatiti kao veoma originalnu inačicu dobrog zdravog humora.