babaos wrote:69-tku si primio bianco a mene i bobu na provjeru...
Šta se odmah vadiš na tuđa imena?
Lako je s tuđim po ogradi udarati!
69 wrote:babaos wrote:69-tku si primio bianco a mene i bobu na provjeru...
babaos wrote:69 wrote:babaos wrote:69-tku si primio bianco a mene i bobu na provjeru...
Lako je tebi.Bobo je morao odgovorit na neko pitanje pri registraciji na forum a mene salje kod kardiologa,a kako se ponasa trazit ce od mene svaki mjesec provjeru srca ako zelim ostat korisnik foruma...
Mali Caca wrote:babaos wrote:69 wrote:babaos wrote:69-tku si primio bianco a mene i bobu na provjeru...
Lako je tebi.Bobo je morao odgovorit na neko pitanje pri registraciji na forum a mene salje kod kardiologa,a kako se ponasa trazit ce od mene svaki mjesec provjeru srca ako zelim ostat korisnik foruma...
mene opet niko nedira,zasto boju se NATO intervecije mozda.......nebrinite ja sam im reko da nedijaru aerodrome jer tu su nasa trkalista.Rekli No problem mate
babaos wrote:Dali sam to za stolom vidio i Draguljčeta pored Kuse?Ako jesam onda ja više ništa ne kužim.Tko to može imat pod kontrolom?Osim ako se ne udruže kapetani ponovo na neki način.I lijepo se vidi da Kali i Draguljče sjede prilično udaljeni.Jel to čudno ili nije neznam...
Return to Pitanja, primedbe, pohvale...
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests