babaos wrote:Svi vi koji čitate ovu temu zaboravite vaše razloge zbog čega ovdje ne pišete a samo čitate.Sad je prilika da date svoj prilog protiv nasilničkog ponašanja na utrkama classica u Srbiji.Osudite takva i slična nedjela.Osudite ovaj nemili incident u Kraljevu.Nemojte biti navijač.Ne činite kompromis.Ne ostajte sa strane.Dajte svoj glas.Pomislite da su vama isto to učinili.Sad je trenutak.
Babaos, pa nemoj sada ti pozivati na linč Petkovića...
Nismo mi (barem ja nisam) tamo bio da bih mogao znati što se dešavalo...
(Trenutno kombajniram i jako sam daleko, pa nisam mogao doći na utrku, a tebi je to sve vjerojatno: daleko, skupo i komplicirano, tako da sam uvjerenja da nisi ni ti tamo bio)
Naravno pri tome ističem da ne opravdavam nikoga kada je u pitanju nasilje, pa naravno niti Petkovića...
Ali jednako tako ne opravdavam niti ovaj tvoj javni poziv da se o ovome incidentu raspravlja u ovoj temi, nisam protiv kritike ni analize, ali ne na ovakav način...
Ti jednostavno po nekim elementima tvoje osobnosti nisi adekvatan za to...
Petko 13 je zbog tebe otišao s foruma, i sada ti činiš isto, ovdje na forumu, ono za što i njega optužuju: gazite protivnika dok je na podu...
S velikom i ključnom razlikom, njemu će za sve to što je napravio na ovaj ili onaj način sigurno "suditi", te će ga naravno svakako i sankcionirati, blaže ili strožije, valjda će uzeti sve okolnosti u obzir... Ako je to sve kako ovdje piše u prethodnim postovima...
A ti? Ti ćeš se već po ustaljenom običaju izvući kao i puno puta do sada bez ikakvih posljedica...
Potpuno krivi način traženja i animacije forumaša za pisanje ovdje... Potpuno krivo...
I oni koji sude, samom svojom ulogom snose teret odgovornosti...
Bilo kako bilo, jedna stvar me ipak moram priznati, malo veseli...
Kako god ovo završi, rješenje o sankcioniranju Petkovića će biti napisano ćirilicom...
Priznajem sam taj detalj me malo raduje... Ne sankcije, nikome ne želim zlo, žao mi je najviše Nemeta, koji god razlog bio nije zaslužio takav postupak da mu se desi, već to što će rješenje ovoga slučaja biti napisano ćirilicom...
Šta misliš Babaos, bi li Petković bio sretniji da mu se sankcije izreknu na latinici?