by babaos » Sat May 28, 2016 9:50 am
Prisjećam se zgodne situacije s jednog susreta oldtajmera u županji.Bio je jedan lijepi stari NSU kojeg sam temeljito pregledavao.Crn,starija verzija a vlasnik poznanik stari oldtajmeraš svima poznat kao organizator jednog prestižnog moto susreta koji je sljednik majskih iz stare juge.Vidim da je krenuo Kruno da ga pali.Naravno moram to vidjeti iz blizine.Trebam li pomoći pitam.Netreba kaže on.Kiksa i kiksa ali neide od prve kako kažu.Pošto je odbio pomoć ni ne pomišljam na solidarnost.Na volanu stara truba.Probam.Ima dobar zvuk.Imam odma ideju.Ako upali ja ću laganim sasvim laganim potiskom na trubu simulirati zvuk.Uspjeloje.NSU upali ali sad ima jako čudne zvukove.Posluša Kruno i nezna od kud dolaze zvukovi.Izgleda da je motor riknuo kaže i gasi.Probaj još jednom predložim ja.On upali a ja ponovim radnju.Radilica nema šta drugo izusti i odmah ugasi.Priznam podvalu.Malo mu je trebalo da oprosti ali sam zaradio kvalivikaciju.Navodno sam stari olinjali pokvarenjak.Ja sam se zabavio kvalitetno.Na tuđi račun doduše ali bilo je dobro.
Naravno,ako je dan sunčan,