petko13 wrote:У потпуности се слажем са Божиним ставом и охрабрујем друге да пишу о темама које су везане за форум суштински и нису само паламућење.То се наравно односи на оне који га још увек посећују и нису одустали.
Hvala, ali ne vredi baš mnogo. Sve će oni da nihilizuju. I ne bih ja ohrabrivao, pre bi provocirao ostale članove foruma, da se nekako razbude. Jer, forum je napadnut
Evo primera: ja sam im se suprostavio, a još sam živ.
Treba samo izneti zdrave argumente i slika bi bila sasvim drugačija,
Ukupan ovde prikazan plen dušmana (neki adleri i kojekude) je sitnica u odnosu na ono što ljudi u Srbiji čuvaju. Neka dotični udare na "tvrđave". Dva primera radi vraćanja ovih postova u topic: Dragan Dragoj "Draguljče" i Branko Kecman. Draguljče ne zna tačno broj, a Kecman ima 42 primerka (skoro sam bio kod njega da fotografišem, ali odustao zbog količine, pa Dušmani bi jako voleli da to počiste). Sav plen se do sada svodi na usamljenje, oslabljene jedinke udaljene od jata, a to je suviše lak plen za renome ovako velikih lovaca. Neka dušmani udare na tvrđavu-gledaću to sa zadovoljstvom i sa distance. Samo, ne verujem da će šraf kupiti, kamoli motorcikl.
Zbog tih tvrđava i tvrđavica (koje nisam pomenuo) ne bojim se za opstanak moto-klasik blaga u srbiji.
A za temu:mislim da je besmislena, jer u kapitalizmu sve može da se kupi i ponese (ako je pokretnost), nema tu nikakvih ograničenja. Ovakva tema samo širi strah među potencijalne učesnike otvorenog moto-klasik prvenstva, a učestvuju iz okruženja ili na pr. iz holandije. Možda nije trebala ni da bude...