oli wrote:Pa da lakše je muljati i fingirati, kada se ništa ne objavi...
Pusti to... Nemoj brinuti dušmanske brige...
Al i ti, sebi racunas jedan kao tri, a nama tri kao jedan...
Moderator: babaos
oli wrote:Pa da lakše je muljati i fingirati, kada se ništa ne objavi...
Pusti to... Nemoj brinuti dušmanske brige...
Boža Jawa wrote:...Al i ti, sebi racunas jedan kao tri, a nama tri kao jedan...
oli wrote:Kneže, da se okladimo? Za neke sitne pare?
Kod nas šverceri nema laganje...
oli wrote:Novi rezultatić....
Čuvajmo motore u Srbiji!!!:dušmani= 2:5
baba zaneti wrote:Nisi izjednacio Igore , vec si povecao prednost na 8 prema 2 za ekipu cuvara motora u Srbiji,
petko13 wrote:Па хајде да ти ја први одговорим пошто сам како ти кажеш идејни творац.
Само ћу ти дати свој цитат са прве стране ове теме. Мада се сваки мотоцикл, као у осталом и друге техничке и уметничке творевине, може пре или касније сматрати довољно вредним , да га вреди сачувати у Србији.
"Па, најједноставније је да га прво понуди на домаћем тржишту. Ни овај а ни многи други пре и после њега,власници никада нису понудили домаћим купцима, из само њима знаних разлога. Свако по некада западне у кризу , и има потребу да нешто од имовине прода. То није никакав грех. Али је грех избрисати део историје спорта у својој земљи. Трајним преласком таквог мотора преко границе, историја везана за њега готово да не постоји, и што је најтужније често бива оспоравана и изврнута наопако. Власник ће пре или касније свакако умрети, а мотор остаје да сведочи да се нешто и догодило. Проблем је у нама самима , што не разумемо тежину својих одлука".
oli wrote:Pa sam onda izradio semafor po kriteriju, koji meni priliči: po švercerskom kriteriju...
Motori koji su prešli preko granice, u ovom slučaju srpske granice, oni koji su izišli van se broje dušmanima, a oni koji su ušli unutra se broje ovima iz teme sačuvajmo motore u Srbiji (napisano ćirilicom)...
igor wrote:...Znaci izneti na prodaju od strane domaceg vlasnika, i prodati kupcu iz zemlje a ne iz inostranstva. Ako se po nesto i uveze iz inostranstva u Srbiju, tim jos bolje...
Boža Jawa wrote:....Da li je uopšte važno u današnjem globalnom selu gde motor prespava?....
Boža Jawa wrote:...I još jedna za mene dilema: Ne razumem ljude koji prave muzej a nisu država.
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests