Ma jeste.Uz gomilu problema.Dobila je sve moguce decje bolesti od jednom.Voda procurela na termostatu,benzin na karburatorima,crkle cetkice elektropokretaca.Za srecu slajfovale su mi lamele tako da sam "lako" mogao da je palim na gurku.U Kragujevac sam dosao bez prednjih kocnica.Najvece iznenadjenje je bilo struganje grana po asfaltu.
Na prvom treningu me bacila dva puta u krivini.Za drugi trening sam napumpao zadnji amortizer,navio prednju viljusku.Prednja kocnica je pocela da dobija grip.Bilo je lakse preziveti.Okrenuo sam dva kruga i vratio se u boks.Treci trening nisam ni hteo da vozim.Sedeo sam u boksu da se nebi jos nesto raspalo.Razmisljao sam da je uopste ne izvezem na trku.Strah me je bilo da cu da se u svojoj gluposti osmelim i pojurim Kawasakija. Posto je Zeljko izveo splet gimnastickih vezbi na parteru sipao sam gorivo u rezervoar.Pokupio sam trojicu snaznijih i izdrzljivih momaka koji su me gurali na nizbrdici dok nisu prebrojali sve zvezdice Univerzuma.Nakon treceg odmaranja guraca upalila je a da je ostalo pola metra nizbrdice.Na kraju sam dobio pleh verovatno kao nagradu za strepnju i strah u toku trke.