Odlično Zell....temeljito si i ozbiljno odgovorio na postavljeno pitanje,..čak si izneo i neke teze,koje su me oduševile,
...to je dokaz da si i ti ozbiljno propratio trku i pomenuti epilog
....Ja sam takođe "fanovac" Rossija,baš zbog te njegove harizme koju pominješ,ali i naravno zbog "doktorske",vožnje koju prikazuje.Sve to je potkrepljeno činjenicama iz njegove biografije,...međutim kada bi birao čoveka bližeg,ili sličnijeg mome temperamentu,to sigurno ne bih bio on,već recimo Spiez.Evidentno je da je načinio početničku grešku i možda su mu stvarno ambicije bile prevelike u datoj situaciji,...ali reći jednom 9-strukom šampionu sveta,da mu nedostaje talenat u odnosu na ambicije,to je već nešto drugo.....Jeste da se može shvatiti dvosmisleno rečenica koju je izrekao i jeste da je Stoner bio opravdano ljut zbog posledica ovih egzibicija Rossija,ali ipak ono što je rečeno,mislim da će ostaviti traga u njihovim međusobnim odnosima.....nas može možda to i da raduje,jer će borba u budućnosti biti bespoštednija,a time i interesantnija za gledanje...Što se tiče njegovih problema oko "sužene" kvadrature u boksu,....tu se u potpunosti slažem sa tobom,jer smo mi Srbi u tome isti kao i Italijani...ne može tolika energija na malom prostoru dobro funkcionisati....ali isto tako ne verujem da je taj "višak" ambicija potekao iz tog suženog prostora kojeg pominjemo,već mnogo većeg i šireg.....tu je već u pitanju i "pomalo" ego.Mislim da je Stoner ovim nesrećnim "incidentom" po njega,zadobio simpatije čak i iz Rossijevog tabora navijača....