feniks wrote:Ali veliki Agostini je stigao do broja tih pobeda sa vožnjom u više klasa i to se mora reći.
feniks wrote:Evo šta statistika kaže za doktora.(u GP takmičenju)
.... (do 2010) 241 trka, 105 pobeda , 174(pol pozicija), 9 titula.
feniks wrote:Hteo sam da predhodnim postom kažem,da je doktor u načelu(ne statistički),već obišao legendarnog Agostinija,dostigavši 105 pobeda (17 manje),vozeći samo jednu klasu svake godine....Hipotetički gledajući,a i realno,doktor bi mogao kvalitetno da vozi bez problema još jednu klasu(da pravilnik to dozvoljava)...koliko bi onda on imao pobeda?....niukom slučaju ne umanjujem Agostinijev uspeh,niti uveličavam Rosijev,ovom postavkom,..već samo "glasno" razmišljam....
babaos wrote:feniks wrote:Hteo sam da predhodnim postom kažem,da je doktor u načelu(ne statistički),već obišao legendarnog Agostinija,dostigavši 105 pobeda (17 manje),vozeći samo jednu klasu svake godine....Hipotetički gledajući,a i realno,doktor bi mogao kvalitetno da vozi bez problema još jednu klasu(da pravilnik to dozvoljava)...koliko bi onda on imao pobeda?....niukom slučaju ne umanjujem Agostinijev uspeh,niti uveličavam Rosijev,ovom postavkom,..već samo "glasno" razmišljam....
Preglasno razmišljaš.Statistika ne priznaje rekla kazala i šta bi bilo da bi bilo.Govorili su da Agostini ima superioran motor i da time rješava pobjede.Špekulirali su i da se boji voziti otok man.Kad ono mauna.Došao je na otok man i pobijedio.osim toga nek se zna.Rosi Agostinia nije još stigao.Mlad je i ima šanse to da.Nemojte se zajebavati sa statistikom i šta bi bilo da je bilo i šta bi bilo da pravila dozvoljavaju.Pravila su neumoljiva i to je realnost koja regulira i uvjetuje.Statistički nego kako !
feniks wrote:Hteo sam da predhodnim postom kažem,da je doktor u načelu(ne statistički),već obišao legendarnog Agostinija,dostigavši 105 pobeda (17 manje),vozeći samo jednu klasu svake godine....Hipotetički gledajući,a i realno,doktor bi mogao kvalitetno da vozi bez problema još jednu klasu(da pravilnik to dozvoljava)...koliko bi onda on imao pobeda?....niukom slučaju ne umanjujem Agostinijev uspeh,niti uveličavam Rosijev,ovom postavkom,..već samo "glasno" razmišljam....
feniks wrote:babaos wrote:feniks wrote:Hteo sam da predhodnim postom kažem,da je doktor u načelu(ne statistički),već obišao legendarnog Agostinija,dostigavši 105 pobeda (17 manje),vozeći samo jednu klasu svake godine....Hipotetički gledajući,a i realno,doktor bi mogao kvalitetno da vozi bez problema još jednu klasu(da pravilnik to dozvoljava)...koliko bi onda on imao pobeda?....niukom slučaju ne umanjujem Agostinijev uspeh,niti uveličavam Rosijev,ovom postavkom,..već samo "glasno" razmišljam....
Preglasno razmišljaš.Statistika ne priznaje rekla kazala i šta bi bilo da bi bilo.Govorili su da Agostini ima superioran motor i da time rješava pobjede.Špekulirali su i da se boji voziti otok man.Kad ono mauna.Došao je na otok man i pobijedio.osim toga nek se zna.Rosi Agostinia nije još stigao.Mlad je i ima šanse to da.Nemojte se zajebavati sa statistikom i šta bi bilo da je bilo i šta bi bilo da pravila dozvoljavaju.Pravila su neumoljiva i to je realnost koja regulira i uvjetuje.Statistički nego kako !
Ne galami,...već predhodno pročitaj ceo post,....ja sam sve ovo naveo hipotetički,što sam i napisao,a ne statistički.Ako nisi raspoložen za takvu raspravu to je tvoje pravo i onda ok,samo reci.Jako si uporan,kao da si ti imao na studijama predmet statistike,a ne ja.Definicija statistike je:"da je to skup netačnih podataka".Ima razloga zašto se kaže tako.
feniks wrote:Što se tiče podataka koje si izneo,svaka čast,kapa dole,...to sam i očekivao od tebe...a na ovo ostalo ostaćeš uskraćen za komentar....ne vredi više o tome raspravljati....u pravu si........
Return to Opste teme o motociklima
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest