Chivas wrote:Lepo, lepo,
sad bar preko nama znanih vozaca mozemo steci osecaj kako se vozi napolju.
Koje marke motora dominiraju na tim takmicenjima?
Da li Tomos motori nisu potencijal ili mi finansijski/znanjem smo limitirani?
.
.
.
Pozzzz
feniks wrote:Chivas wrote:Lepo, lepo,
sad bar preko nama znanih vozaca mozemo steci osecaj kako se vozi napolju.
Koje marke motora dominiraju na tim takmicenjima?
Da li Tomos motori nisu potencijal ili mi finansijski/znanjem smo limitirani?
.
.
.
Pozzzz
Dominiraju Kraidleri,ma takvim stazama Tomos nema šta da traži.(i finansijski i znanjem)
Mali Caca wrote:finikse nislim da nisi u pravu i da netreba da sudis po plasmanu ko je sposoban ili nesposoban da ucestuje na bilo kojoj trci.Ja kao posmatrac (jer u ovom slucaju neznam trkace koji ucestvuju na ovom takmocenju) vidim da je tebi krivo jer ti nisi iso pa ti sada drago sto nisu zavrsili medju prvih 10.
Elem ja mislim da je vezno ucestovati i prilagoditi se pravoj stazi,organizaciji,mnostu takmicara oko tebe i svemu ostlaom sto pruza jendo veliko i ozviljno takmicenje pa makr to bilo i na motoru od 50ccm.Nije lako da se sidje sa seoskog druma gde je organizaciju malo bolja od seoskog varsara i gde pola trkaca sedi u kafani do prvog treniga ili nemaju isptavne dokumente da se trkaju.I ode na pravu stazu i da se pomasaju kako da ih je to 1000 put da su izasli na megdan svim ovim pustim trkacima i ozbiljnim timovima.
Eto ovo je moje glediste jer sam doziveo sve ovo sto sam napisao gore i nikada nebi da podcenjujem pogotovo nase ljude koju skupilik dosta hrabrosti da odu na takvu trku pa makar jeli mesi narezak ceo trkaci vikend.
Nemoj da mi zameris na ovom postu jer obako ja vidim tvoj komentar
Mali Caca wrote:feniks wrote:Mali Caca wrote:finikse nislim da nisi u pravu i da netreba da sudis po plasmanu ko je sposoban ili nesposoban da ucestuje na bilo kojoj trci.Ja kao posmatrac (jer u ovom slucaju neznam trkace koji ucestvuju na ovom takmocenju) vidim da je tebi krivo jer ti nisi iso pa ti sada drago sto nisu zavrsili medju prvih 10.
Elem ja mislim da je vezno ucestovati i prilagoditi se pravoj stazi,organizaciji,mnostu takmicara oko tebe i svemu ostlaom sto pruza jendo veliko i ozviljno takmicenje pa makr to bilo i na motoru od 50ccm.Nije lako da se sidje sa seoskog druma gde je organizaciju malo bolja od seoskog varsara i gde pola trkaca sedi u kafani do prvog treniga ili nemaju isptavne dokumente da se trkaju.I ode na pravu stazu i da se pomasaju kako da ih je to 1000 put da su izasli na megdan svim ovim pustim trkacima i ozbiljnim timovima.
Eto ovo je moje glediste jer sam doziveo sve ovo sto sam napisao gore i nikada nebi da podcenjujem pogotovo nase ljude koju skupilik dosta hrabrosti da odu na takvu trku pa makar jeli mesi narezak ceo trkaci vikend.
Nemoj da mi zameris na ovom postu jer obako ja vidim tvoj komentar
...Prosto ne mogu da verujem.....ne znam odakle si iz mog kratkog teksta to sve zaključio,...naravno pogrešno,jer nije mi bila namera da ikoga podcenjujem,već naprotiv da promovišem.Možda tekst koji sam napisao nije obiman,ali to je samo zato što nisam znao detalje.Očekivao sam Bobin nastavak o tome,ali i njegov komentar se može shvatiti dvosmisleno.
Izgleda da je najbolje da ja više ovde ništa ne pišem,pa neće biti ovakvih nedoumica....
ja finikse pa zar i ti sine Brute,prvo ja baba pao pa sada i ti.Zar nevidis da je ovde opste zezanje i sve je oprosteno
evo obecavam da necu ovak ovise da se zezam.
Mali Caca wrote:makar ne menjamo postove ko ti , pa da drugi ne ispadnu glupi
Mali Caca wrote:ja nemenjam jer ja kazem ono sto mislim,ali mnogi to ne zele da cuju pa se lako uvrede
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest