69 wrote:(Suzuki je slušao?sa kojim motorom si se rvao za prvo mjesto?kako su prošli Kusa i Miši?)
Suzuki je slušao. Problemi su jedino bili sa prednjom vilicom. Nikako da smirim njezino poskakivanje. Zbog toga sam i morao usporiti tempo 6-8 krug. Postalo je preopasno.
Na žalost, zbog toga sam izgubio prvo mjesto, ali jako sam zadovoljan.
Mario Stoca na GP Yamahi je bio bolji od mene u klasi Specijal.
Kusa je osvojio drugo mjesto u klasi, a Miši je pregorio klip na prvom treningu.
(Baba, poslao sam ti još u subotu sms na 098)
69 wrote:(Suzuki je slušao?sa kojim motorom si se rvao za prvo mjesto?kako su prošli Kusa i Miši?)
Suzuki je slušao. Problemi su jedino bili sa prednjom vilicom. Nikako da smirim njezino poskakivanje. Zbog toga sam i morao usporiti tempo 6-8 krug. Postalo je preopasno.
Na žalost, zbog toga sam izgubio prvo mjesto, ali jako sam zadovoljan.
Mario Stoca na GP Yamahi je bio bolji od mene u klasi Specijal.
Kusa je osvojio drugo mjesto u klasi, a Miši je pregorio klip na prvom treningu.
(Baba, poslao sam ti još u subotu sms na 098)
babaos wrote:Koliko je Gama bila daleko?i dali je ona bila u prvom redu na startu?ako je tko je bio prvi u prvom zavoju,tko drugi a tko treći?Puno pitanja ali nemam koga to pitati ,oprosti...
Zel99 wrote:Ne znam sta imas napred, ali sam ja sa japanskim viljuskama dosao do SAE 90 da ne bi bilo poskakivanja prednjeg kraja. Ti sigurno svojom voznjom ides do daljih granica, pa me interesuje kako resavas takve probleme.
OutOfSeason wrote:Gde se mogu pronaci kompletni rezultati sa Hungaroringa?
69 wrote:Zel99 wrote:Ne znam sta imas napred, ali sam ja sa japanskim viljuskama dosao do SAE 90 da ne bi bilo poskakivanja prednjeg kraja. Ti sigurno svojom voznjom ides do daljih granica, pa me interesuje kako resavas takve probleme.
danas smo roby i ja cijeli dan potrošili na ovjes. mislim da će sada biti u redu.
imao sam prestegnute prednje federe i pogriješio sam, jer sam sa štelanjem povrata išao u krivom smjeru. čovjek uči dok je živ.
sada smo podesili i onaj "mrtvi" hod (koliko sama težina motora sabije ovjes), podesili smo precizno i sabijanje sa mojom težinom, složili geometriju motora...
biti će to sada druga priča. provjera je već ovaj vikend, na stazi u novom marofu ima pozivna utrka, pa ću kolko-tolko vidjeti rezultate rada.
eh, pitao si za ulje. u vilicama je silkolen sae 15. po knjizi bi čak trebala ići desetka.
mislim da bi se ti trebao poigrati sa onim rupama, kroz koje cirkulira ulje u vilicama. možda u njima narezati navoj, izraditi nekoliko šrafa sa probušenim rupicama razne veličine i mijenjati ih dok ne nađeš najbolju varijantu. to je što se tiče povrata. kompresiju bi možda uspio regulirati onim podložnim šajbicama. trebalo bi posvetiti pažnju i veličini zračnog čepa u vilicama, kojeg reguliraš količinom ulja.
razgovarao sam o tome sa svojim mehaničarom robyem, pa ti prenosim razgovor. možda pomogne. dvoje je uvijek pametnije, zar ne'
babaos wrote:Ako je Tina imala problema sa disanjem za vrijeme trke onda ste jebeno brzo vozili.Ona je stari prekaljeni pratilac i gledalac
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest