vox garage

Moderator: oli

vox garage

Postby babaos » Sat Nov 03, 2012 11:35 am

Bilo kako bilo ovdje se može porazgovarati o tvom Gvožđu i tvojoj Garage.Sosiološki to je potpuno uobičajeno mjesto za rasprave ovog tipa.Nadam se da ćeš razumjeti i da to netreba problematizirati.Tamo u trkačkim projektima si sa ovim prilozima na pogrešnom mjestu a to je opet problem sa nekog drugog stajališta ili kriterija.Nesmeta nikom tvoja aktivnost ali usput budi i sam to što jesi kao i tvoji prikoličari.Rijetki znaju za tvoje megalomanske aktivnosti i ideje u tom smjeru.Sam si odgovoran za sve i vjerojatno ti nije nitko potreban da projektiraš ideju.To smo odmah riješili i ustanovili i priznali da se oko toga ne trošimo previše.
Svojevremeno kad si počinjao priznao sam da je dobro to što radiš uostalom kao i sada ali samo želim kazati kako si zamijenio policu za pospremanje pa tako drugim riječima miješaš ono što netreba mješati.Ti restaurirani objekti o kojima pišeš nisu za podcjenjivanje ali samo ako o njima zboriš kako treba i na prikladnom mjestu gdje je to najnormalnije normalno.Drugim riječima ovo je Forum kojem je orjentacija utrkivanje a tvoji mobilni i antikni objekti služe za izložbe i modne revije.Zar ne ? Nemoj mi samo kazati da su to pripreme za utrkivanje.Ako me ipak pokušaš uvjeriti povjerovat ću i prihvatiti kao veoma originalnu inačicu dobrog zdravog humora.
Naravno,ako je dan sunčan,
User avatar
babaos
Site Admin
 
Posts: 8383
Joined: Mon Mar 09, 2009 10:22 am
Location: Osijek,Hrvatska,

Re: vox garage

Postby babaos » Sat Nov 03, 2012 11:53 am

A što se tiče veše večere u Bilju kod Varge evo imate moj blagoslov.Usput lijep pozdrav svima prisutnima i nadam se vašem sveukupnom zadovoljstvu.Ipak mislim da nije ništa čudno što već u samoj pripremi tog dolaska u moje dvorište spominjete vašeg poznanika jel poznato je da sa njim u društvu imate zadovoljštinu i puni legalitet.Žao mi je što ga neće biti kao i vama ali sve se jednostavno pokreće u nekom smjeru tako i tako.To je proces.Jednostavan u svome samobitku evolucije.Kao nesuđeni domaćin tom vašem okupljanju mogu samo da vam poželim zadovoljstvo sa blago izraženim žalom što zanemarujete i ostalu ponudu u općini Bilje u kojoj živi vaš nesuđeni poznanik.
Naravno,ako je dan sunčan,
User avatar
babaos
Site Admin
 
Posts: 8383
Joined: Mon Mar 09, 2009 10:22 am
Location: Osijek,Hrvatska,

Re: vox garage

Postby babaos » Sat Nov 03, 2012 11:59 am

Posjetite našu općinu jedinstvenu na karti evrope.Posebnu i jedinstvenu sa rubnim položajem uz rezervat kopački rit,na samom ulazu u Baranju,u neposrednoj blizini Belja i Osijeka.Budite gost namjernik u tradicijskom abientu naših starih baranjskih seoskih kuća
-Uživajte u neponovljivoj i netaknutoj prirodi.Biljska Drava cijelom dužinom do ušća nepresušni je izvor ugodnih iznenađenja i ljepote.Kopačevo na samom rubu kopačkog rita pulsira u suživotu sa najljepšim vrijednostima prirode i predstavlja općinu kao vrijednost na najvišoj razini.
Zvučna kulisa u kojoj možete uživati u pticama,žabama jelenima neponovljiv je uzbudljiv i nadsve poseban ugođaj koji možete doživjeti za pamćenje i sjećanje za cijeli život
-Općina Bilje nadaleko je poznata sa ponudom zdrave hrane i egzotičnih sorti vina.Naša privatna domaćinstva u ponudi imaju prije svega tradicijski jelovnik u prigodnom seoskom ambientu.Prirodni nepatvoreni seoski prostori za život nude sve pogodnosti običaja i zdravog života
-Vaši foto aparati,Kamere i mikrofoni zabilježit će fascinaciju i čaroliju jedinstvenog rezervata u ovom djelu evrope.Već je poznato da je dugo vremena privlačan za tu vrstu turizma.Snimanje filmova spotova ili ugođaja bit će gotovo nemjerljivo zadovoljstvo.
Na prostorima našeg krajolika u kopačkom ritu lovili su ili su posjećivali prostor brojni naši i strani uglednici.Vjerujemo da će to biti nepromijenjena konstanta.Danas je sve manje izvornog i prirodnog prostora u vremenu sve veće važnosti prirode kao preduvjet opstanka i kvalitetnog života.
Prošetajte u izvornom prostoru na klasičan i tradicijski način.Osluhnite prirodu i približite joj se.Osjetite njeno pulsiranje kroz vegetaciju i život kroz poseban zrak i rasvjetu ili veliku staru vrbu,jablan ili hrast.
Ljetne škole,simpoziji,sastanci svih vrsta,proučavanje biljnog i životinjskog svijeta,angažirane posjete naučnika ljubitelja ili novinara i reportera,djece,sportaša lako je organizirati u svim oblicima smještajnih kapaciteta.
Od 18 stoljeća ovdje su dolazili umjetnici i svojim prisustvom veličali ljepotu prirode i lijepog nam krajolika.To se nastavlja i danas pa s pravom možemo biti ponosni na sva umjetnička djela ostvarena na našim prostorima u ime univerzalne vrijednosti ljudskog uma.
Lovačka društva naše općine s ponosom njeguju tradicijsku brigu za lovište i lov.Naša lovišta su poznata i imaju visoku razinu kvalitete u svim segmentima .Na tim prostorima ostvareni su visoki trofejni rezultati a taj imperativ bit će uvijek vodilja našeg lovnog turizma.
Budite maštoviti i kreativni i pronađite svoj osobni razlog.Budite sa nama.Budite naš gost ili prijatelj.Uvjerite se u našu iskrenost gostoljublje i vjeru.Budite sa nama u zadovoljstvu i izobilju zanimljivih i ugodnih situacija.
Ribarski dani tradicionalno nude autentično ribarsko druženje na prostorima uz vodu i lovište.U kopačevu žele sačuvati sjećanje na stari ribolov te svake godine slave ribolov na godišnjoj manifestaciji dani ribolova.
Ovakav rijetki prirodni rezervat ima i veoma važnu komponentu u prirodnom ritmu biljnog i životinjskog života.Ovaj veliki vodeni i biljni i životinjski prostor jedan je od najvećih mrijestilišta slatkovodne ribe.To znači da naš kopački rit značajno doprinosi u sveukupnom evropskom prirodnom kapacitetu.
Na širokom prostoru od naših bara i rukavaca ,od Drave do Dunava pecaroši imaju mogućnost odabrati najzanimljivije i naj kvalitetnije destinacije za ribolov.
Veslački klubovi promiču veslanje kao rekreaciju ali i kao sportsku disciplinu.Mirna voda stajačica u prirodnom okolišu pruža velika zadovoljstva u prilagođenim Kanuima ili čamcima čiklovima.
Mnoga seoska domaćinstva njeguju seoski turizam sa etnološkim i ekološkim imperativom .Naša sela imaju sačuvane originalne i autohtone životne ambiente i prostore.Baština i rukotvorine naš su ponos-
Naša dva reprezentativna dvorca u Tikvešu i u Bilju ogledni su uzorci takve arhitekture.Nadasve zanimljivi i očuvani vremenu unatoš zasigurno će biti zanimljivi svima.
Vozite bicikl,pješačite ili se odmorite vikendom uz rijeku Dravu ili nas posjetite u prigodnim danima i organiziranim manifestacijama.
-šarenilo boja u svim godišnjim dobima ,zvukovi prirodni i autentični, te neobični mirisi i okusi najveće su vrijednosti.Jelen,Sova štekavac orao priredit će vam najljepši ugođaj.
Svi se sjećamo zvona u Čingi-Lingiju i toplo vjerujemo da će vlasnici i novi ivestitori naći načina da vrate slavu i sjaj tog prenočišta-Čarde na obali stare drave neposredno uz prometnicu gdje je nekad bio most za prijelaz.
-Provozajte se fijakerom,jašite i posjetite naše ugostiteljski objekt kod Varge u kojem se nude specijaliteti od ribe i divljači.


-

-
Naravno,ako je dan sunčan,
User avatar
babaos
Site Admin
 
Posts: 8383
Joined: Mon Mar 09, 2009 10:22 am
Location: Osijek,Hrvatska,

Re: vox garage

Postby feniks » Sat Nov 03, 2012 1:38 pm

Pravi turistčki agent... :) :handgestures-thumbup: ....eeeeeee da nam ovakvi agenti rade,ne bi nam turizam bio na gubitku... :mrgreen:

P.S........uživao sam u opisu...najozbiljnije.
...auto je za prevoz tela,a motor za prevoz duše...

Image
Image
User avatar
feniks
 
Posts: 4800
Joined: Sat May 02, 2009 7:24 pm
Location: Subotica

Re: vox garage

Postby babaos » Sat Nov 03, 2012 5:22 pm

To je dobro i vjerujem da ćeš i ti biti na večeri kod Varge kao klubski kolega :lol: .Nadam se da ćeš se i slikati s projektom koji se nevjerojatno sjaji i vjerojatno može da upali od prve druge....
Naravno,ako je dan sunčan,
User avatar
babaos
Site Admin
 
Posts: 8383
Joined: Mon Mar 09, 2009 10:22 am
Location: Osijek,Hrvatska,

Re: vox garage

Postby oli » Mon Nov 05, 2012 10:06 am

babaos wrote:To je dobro i vjerujem da ćeš i ti biti na večeri kod Varge kao klubski kolega :lol: .Nadam se da ćeš se i slikati s projektom koji se nevjerojatno sjaji i vjerojatno može da upali od prve druge....


Ilija predragi Čvoroviću, omiljeni liku mnogih mojih priča, tvoj podrugljivi stav vezan za moje klupsko članstvo je super i sasvim ti priliči i dolikuje...
No, mislim da nam poimanja važnoga, jednostavno nisu niti slična...
U ovom slučaju prilikom izbora kluba u kojemu bih htio biti član, misao vodilja je:
pripadnost moto klubu nema nikakove veze s zemljopisom, već s filozofijom...
Ali kao i mnoge druge stvari, za tebe su takova promišljanja, jednostavno voda preduboka...

Iz toga svega, a i iz drugih stvari, je potpuno jasno da nas dvojica nikada nećemo biti na nekom popisu zajedno, ako to bude bio naš slobodan izbor...
Jedini popis na kojemu nas dvojica možemo biti zajedno je onaj na koji dođemo kada umremo...

P.S: s motociklima marke MZ, je sistem paljenja jasan i jednostavan, bez kontakta, otvoriš gorivo na slavini, povučeš, čok, i tri puta zakurblaš, daš kontakt i zakurblaš još jedared... I to je to...
oli
 
Posts: 1778
Joined: Wed Feb 02, 2011 12:40 am
Location: Beli Manastir

Re: vox garage

Postby oli » Mon Nov 05, 2012 10:14 am

babaos wrote:A što se tiče veše večere u Bilju kod Varge evo imate moj blagoslov.Usput lijep pozdrav svima prisutnima i nadam se vašem sveukupnom zadovoljstvu.Ipak mislim da nije ništa čudno što već u samoj pripremi tog dolaska u moje dvorište spominjete vašeg poznanika jel poznato je da sa njim u društvu imate zadovoljštinu i puni legalitet.Žao mi je što ga neće biti kao i vama ali sve se jednostavno pokreće u nekom smjeru tako i tako.To je proces.Jednostavan u svome samobitku evolucije.Kao nesuđeni domaćin tom vašem okupljanju mogu samo da vam poželim zadovoljstvo sa blago izraženim žalom što zanemarujete i ostalu ponudu u općini Bilje u kojoj živi vaš nesuđeni poznanik.


Mi smo nevjernici, i kao takvi ne spadamo u tvoj "resor" vladika, jednako tako nam tvoj blagoslov nije niti beznačajan...

Restoran Varga, nije u tvom, dvorištu, ovo je slobodna zemlja i kretanje nikome nije ograničeno, ako ti nešto imaš u svom dvorištu slobodno ti pozovi, mi ti se ionako nećemo odazvati, jer znamo da ne misliš ozbiljno i nisi zaslužio, ima tu još nekoliko razloga, a inače cijenimo tvoj poziv, na kojemu ćemo ti se zahvaliti... Tako da sobodno možeš ostvarivati formu, kada ionako nemaš sadržaj...
oli
 
Posts: 1778
Joined: Wed Feb 02, 2011 12:40 am
Location: Beli Manastir

Re: vox garage

Postby oli » Mon Nov 05, 2012 10:26 am

babaos wrote:Bilo kako bilo ovdje se može porazgovarati o tvom Gvožđu i tvojoj Garage.Sosiološki to je potpuno uobičajeno mjesto za rasprave ovog tipa.Nadam se da ćeš razumjeti i da to netreba problematizirati.Tamo u trkačkim projektima si sa ovim prilozima na pogrešnom mjestu a to je opet problem sa nekog drugog stajališta ili kriterija.Nesmeta nikom tvoja aktivnost ali usput budi i sam to što jesi kao i tvoji prikoličari.Rijetki znaju za tvoje megalomanske aktivnosti i ideje u tom smjeru.Sam si odgovoran za sve i vjerojatno ti nije nitko potreban da projektiraš ideju.To smo odmah riješili i ustanovili i priznali da se oko toga ne trošimo previše.
Svojevremeno kad si počinjao priznao sam da je dobro to što radiš uostalom kao i sada ali samo želim kazati kako si zamijenio policu za pospremanje pa tako drugim riječima miješaš ono što ne treba miješati.Ti restaurirani objekti o kojima pišeš nisu za podcjenjivanje ali samo ako o njima zboriš kako treba i na prikladnom mjestu gdje je to najnormalnije normalno.Drugim riječima ovo je Forum kojem je orjentacija utrkivanje a tvoji mobilni i antikni objekti služe za izložbe i modne revije.Zar ne ? Nemoj mi samo kazati da su to pripreme za utrkivanje.Ako me ipak pokušaš uvjeriti povjerovat ću i prihvatiti kao veoma originalnu inačicu dobrog zdravog humora.

Naslov podforuma je: "projekti forumaša", znači ispunio sam sve uvjete, imam projekt čiji barem elementi mogu biti zanimljivi, a i forumaš sam... A što se utrka tiče, kakve veze s utrkama ima projekt: tomos junior norton? Pa nikakve kao i ovaj moj... Nijesam upratio da je nužno da projekt ima trkaće afinitete...
Ali dobro slažem se da se to može gledati i tako kao što ti to gledaš...
Bilo kako bilo, otvorio si novu temu...
Pa imam prijedlog za tebe:
kada si već otvorio ovu temu izvoli ti, o tome svemu i pisati, nemam ništa protiv, ako želiš dostaviti ćemo ti sve potrebne informacije, apsulutno sve dolazi u obzir, sve, naravno osim probne vožnje...
Ionako si ti naš jedan od mojih najgorljivijih kritičara...
Pa eto izvoli samo naprijed, siguran sam da će i druge zanimati kako ti to vidiš...
oli
 
Posts: 1778
Joined: Wed Feb 02, 2011 12:40 am
Location: Beli Manastir

Re: vox garage

Postby babaos » Mon Nov 05, 2012 7:21 pm

Ja mogu pisati ali poznavajući tebe siguran sam da ćeš neopterećeno nekome ponuditi da testira tvoje projekte.Vjerujem da nisi blokiran principom svojine i da to nećeš raditi sam.
Naravno,ako je dan sunčan,
User avatar
babaos
Site Admin
 
Posts: 8383
Joined: Mon Mar 09, 2009 10:22 am
Location: Osijek,Hrvatska,


Return to Garaze

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron