sasa402 wrote:Posle visednevne rasprave otvaram novu temu sa jasnim naslovom. Da neko ne shvati pogresno to nema veze sa pripadnoscu nekoj naciji (ja bi onda imao najmanje pravo za postavljanje teme sa ovim nazivom) u pitanju je teritorijalna pripadnost. Da bude ravnopravno treba odrediti najbolje po klasama. Zaboravili smo da je na svetskom nivou nemoguce reci dal je bilji Nijeto ili Agostini ili u nasem slucaju Steva ili Krsta. Dakle vase misljenje
sasa402 wrote:Mani njh. S obzirom na klasu treba doneti realan zakljucak ko je brzi od tebe i Krste.Samo da znas u poverenju Krsta sredjuje ventile (mrzi ga da vise dopumpava gume ventili otisli od stajanja). Ocigledan pobednicki mentalitet
sasa402 wrote:Zel, pozovi me u vezi sredjivanja masine za tvog j-a. Ne mislim da sam mnogo pametan nego sam vec sredjivao svoj 1100B2 koji ima istu masinu kao J1 (bolcni 17, plocice na soljicama, dvodelni dihtung). Mislim da je fer da se unese blaga doza neizvesnosti u vasu klasu. (018)237-738
sasa402 wrote:Babaos, otvorio sam novu temu iz prostog razloga da saznamo zbog kog vozaca cemo na medjunarodnim trkama da slusamo srpsku himnu. Stoner vozi za spanski tim ali kad pobedi njemu sviraju australijsku himnu. Ovo nema veze sa nacijama, vec prosto sa drzavom odakle je vozac. Nemoj da se ljutis, oni koji me znaju kapiraju da ja nisam u fazonu nacionalizma. Samo moja nacija nema, niti ce vise ikad imati svoju drzavu (sjebase je budale 90-ih) ali ako ikad ponovo pobedim u bilo cemu sa osmehom cu da pevam srpsku himnu i kazem da sam Srbin.
krsta63 wrote:"Dakle pravi šampion nikad neće dozvoliti iznenađenja i uvijek vozi na najbolje pripremljenom motoru."
Još da zamenim ulje....
sasa402 wrote:Suzuki 1100 je najbolji iz te generacije za povecanje snage. Mislim na vreme s pocetka 80-ih, sad nisam u fazonu za kitove za njih iz ovog vremena. Igorov je imao preko150 ks na tocku, ali se onda javio prolem izvijanja radilice iz bolcnija. Zato i imam dve radilice pa ako slucajno zafali neka klipnjaca... Najveca prednost tog agregata u odnosu na kawu iz tog vremena su aksijalni lageri koji su stabilizovali radilicu (ona dva polumeseca). Da prednost je i glava sa 4 ventila, ali nemirnost i radoznalost kawine radilice je za mene ostala neresiva. Imas odlicnu osnovu za nadogradnju i povecanje snage, samo ne preteruj bas zbog radilice. A da, kod tog modela je problem i korpa tj opruge koje se razlete, proveri ih povremeno. Ako dodjes do nekog telefona (jeftinog) javi se. Pozdrav.
Return to Pitanja, primedbe, pohvale...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest